Riante twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar in Den Eik

20 november 2020

In het kleinschalige nieuwbouwproject Den Eik in Westerbeek worden 10 karaktervolle woningen gerealiseerd, waaronder 4 riante twee-onder-één-kapwoningen (2 levensloopbestendig). Hier woon je in alle rust in een mooie landelijke omgeving. 

De levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen op de bouwnummers 1 en 2 hebben een woonoppervlakte van 121 m² en zijn uitgerust met een compleet woonprogramma op de begane grond: wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen komen allemaal samen op één woonlaag. De woonkamer heeft een heerlijke zithoek met openslaande deuren richting de tuin. Op de zolderverdieping bevindt zich nog een multifunctionele ruimte, welke bijvoorbeeld gebruikt kan worden als werk- of hobbykamer. Optioneel kan deze ruimte ook worden ingedeeld met twee slaapkamers en een badkamer.

De twee-onder-één-kapwoningen op de bouwnummers 3 en 4 hebben een woonoppervlakte van 148 m². Deze woningen zijn op de eerste verdieping voorzien van een grote master bedroom, twee slaapkamers en een comfortabele badkamer. Op de zolder is een grote multifunctionele ruimte, die je geheel naar wens kunt inrichten. Bij deze woningen kan optioneel een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond worden gerealiseerd.

Heb jij interesse in één van de nog beschikbare twee-onder-één-kapwoningen in Den Eik (koopsom vanaf € 329.900,- v.o.n.)? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.