Royaal wonen in hartje Cuijk , Villa Mosa

04 juli 2020

Diverse belangstellenden hebben al gekozen voor een appartement in Villa Mosa. Zij kozen voor Villa Mosa vanwege de luxe en royale appartementen en de fantastische ligging in het centrum van Cuijk. Wil jij dit ook? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Villa Mosa wordt gerealiseerd in het centrum van Cuijk. De appartementen hebben een woonoppervlak van 121-151 m² en beschikken over een royale buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras of heerlijke patiotuin. Villa Mosa kent twee entrees, één vanaf de Molenstraat en één vanaf het afgesloten binnenterrein. Alle appartementen op de begane grond zijn bovendien bereikbaar vanuit de tuin. Als bewoner heb je één toegewezen parkeerplaats. Daarnaast beschikt elke woning over een praktische berging op eigen terrein of op het binnenterrein. 

De appartementen zijn verdeeld over 3 woonlagen, 6 appartementen op de begane grond, 6 appartementen op de eerste verdieping en 4 penthouses op de tweede verdieping. Stuk voor stuk uniek en bijzonder riant! Heb jij interesse in één van de appartementen in dit populaire nieuwbouwproject in Cuijk? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.