Ruim wonen in het centrum van Cuijk (inclusief tuin)

22 oktober 2020

Ruim wonen in een luxe appartement inclusief tuin? Het kan in het nieuwbouwproject Villa Mosa in het centrum van Cuijk. Hier zijn nog enkele appartementen beschikbaar op de begane grond. Ook fijn: alle dagelijkse voorzieningen vind je hier om de hoek.

Het woonoppervlakte van de appartementen op de begane grond is zeer royaal en varieert van 134 tot 147 m². Ze zijn voorzien van een lichte woonkamer, een complete open keuken met kookeiland, een royale master bedroom met aansluitende badkamer, een riante tweede slaapkamer en badkamer en een separaat toilet in de hal. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een fijne patiotuin, waar je heerlijk van de buitenlucht kunt genieten. Ook aan het parkeren is gedacht; je kunt jouw auto kwijt op het afgesloten binnenterrein. De bouwnummers 3, 4 en 5 hebben daarnaast ook een parkeerplaats op eigen terrein. De appartementen op de begane grond zijn beschikbaar vanaf € 425.000,- v.o.n.

Wil jij trotse eigenaar worden van één van deze appartementen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Zij kunnen jou ook vertellen welke appartementen er naast deze nog meer beschikbaar zijn in Villa Mosa.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Villa Mosa te Cuijk?

Bekijk ook het project Villa Mosa te Cuijk

In verkoop
Meer informatie

Villa Mosa te Cuijk

Cuijk


€ 419.000 tot € 549.000
121 m2 - 151 m2 woonoppervlakte
7 woningen beschikbaar