Ruime appartementen inclusief tuin beschikbaar | Villa Mosa, Cuijk

26 september 2020

Wil jij graag wonen in een ruim appartement, maar ook de beschikking hebben over een fijne tuin? In het nieuwbouwproject Villa Mosa in Cuijk is het mogelijk. De appartementen op de begane grond zijn hier namelijk voorzien van een heerlijke patiotuin.

Naast een fijne tuin bieden de appartementen op de begane grond je ook een zee van ruimte. Het woonoppervlakte van deze appartementen varieert van 134 tot 147 m². Daarnaast zijn ze voorzien van een lichte woonkamer, een complete open keuken met kookeiland, een royale master bedroom met aansluitende badkamer, een riante tweede slaapkamer en badkamer en een separaat toilet in de hal. Ook voor het parkeren van je auto hoef je niet te zoeken naar een plekje. Deze kun je namelijk parkeren op het afgesloten binnenterrein. De appartementen op de begane grond van Villa Mosa zijn beschikbaar vanaf € 425.000,- v.o.n.

Sluiten bovenstaande kenmerken aan op jouw woonwensen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid of een persoonlijk gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Villa Mosa te Cuijk?

Bekijk ook het project Villa Mosa te Cuijk

In verkoop
Meer informatie

Villa Mosa te Cuijk

Cuijk


€ 419.000 tot € 549.000
121 m2 - 151 m2 woonoppervlakte
12 woningen beschikbaar