Rustig en landelijk wonen in Hof Lindebeek

05 maart 2021

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning op een mooie en rustige locatie? Dan is het nieuwbouwproject Hof Lindebeek in het Brabantse dorp Stevensbeek misschien wel wat voor jou! In fase 1 van het project zijn nog enkele woningen te koop.

Hof Lindebeek komt op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat in Stevensbeek. Het woningaanbod is divers met rij-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen. In Stevensbeek vind je diverse voorzieningen zoals een basisschool, voortgezet onderwijs, kinderopvang en verenigingen. Voor de boodschappen kun je terecht in Sint Anthonis (5 minuten rijden) en voor een dag winkelen in Boxmeer (10 minuten rijden). De landelijke omgeving biedt volop mogelijkheid om te wandelen en fietsen. Of neem eens een verfrissende duik in recreatiegebied de Radioplassen, dat ten noordoosten van Stevensbeek ligt.

Ben jij benieuwd wat Hof Lindebeek jou te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid. De bouw van Hof Lindebeek start in april. Naar verwachting worden de woningen begin 2022 opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof Lindebeek?

Bekijk ook het project Hof Lindebeek

In verkoop
custom media