Schrijf je nu in voor ’t Hof van Campe cluster 7

14 januari 2021

De verkoop van de rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen van ’t Hof van Campe cluster 7 in Ewijk is gestart. Je kunt je nu inschrijven voor jouw favoriete woning(en). De inschrijving loopt nog tot en met woensdag 20 januari a.s.

In ’t Hof van Campe cluster 7 komen in totaal 23 royale woningen, met woonoppervlaktes variërend van 122 tot 164 m². De woningen zijn gelegen aan een mooi groen hofje en worden compleet opgeleverd. Zo zijn ze onder andere voorzien van een complete keuken en badkamer, een warmtepomp en zonnepanelen. De architectuur is vergelijkbaar met de eerdere clusters, met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen. De wijk krijgt een ruimtelijke opzet en biedt volop ruimte voor kinderen om te spelen. De woningen in ’t Hof van Campe cluster 7 zijn beschikbaar vanaf € 289.500,- v.o.n.

Wil jij ook graag wonen in één van deze royale woningen in ’t Hof van Campe cluster 7? Schrijf je dan uiterlijk 20 januari a.s. in via de projectwebsite. Hier kun je het complete woningaanbod bekijken en onder andere de digitale brochure en prijslijst downloaden. Heb je nog vragen over de woningen of het project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Campe cluster 7?

Bekijk ook het project Hof van Campe cluster 7

In verkoop
Meer informatie

Hof van Campe cluster 7

Ewijk


€ 289.500 tot € 479.500
122 m2 - 164 m2 woonoppervlakte
23 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Hof van Campe cluster 7 »