Sneller naar een start bouw van Kops Kwartier

14 november 2023

Kops Kwartier wordt opgedeeld in drie fases, wat betekent dat er sneller gestart kan worden met de bouw! Hoe dat zit lees je hier.

Het project bestaat uit 27 ruime stadswoningen en 41 luxe appartementen. Doorgaans wordt de start bouw afgekondigd wanneer 70% van de woningen en appartementen is verkocht. Om het proces te versnellen wordt het project opgedeeld in drie fases, waarbij fase 1 en 2 beiden in verkoop blijven.

De drie fases:
– Fase 1 bestaat uit 41 appartementen
– Fase 2 bestaat uit 11 woningen
– Fase 3 bestaat uit 16 woningen

Wat houdt dit in?
Meer zekerheid. Door het opdelen in fases zal het verkooppercentage van 70% per fase eerder worden bereikt en kan er eerder worden gestart met de bouw van de betreffende fase. Door de toegenomen belangstelling in de afgelopen weken én de fasering, verwachten ze in maart 2024 de start bouw van de appartementen af te kondigen, waardoor er in juli 2024 gestart kan worden met de bouw. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van de verkoop.

Heb jij belangstelling?
Dan heb je wellicht vragen over het vervolg. Op donderdag 23 november 2023 organiseren wij samen met de ontwikkelaar een inloopmoment van 18:30 – 20:00 uur in het LIV Woonbelevingscentrum aan de Verlengde Energieweg 50 te Nijmegen.

Tijdens het inloopmoment zijn wij als makelaar aanwezig. Daarnaast is er een financieel adviseur en de ontwikkelaar zodat jij de vragen kan stellen die op dit moment voor jou spelen.

Benieuwd naar de bouwlocatie?
Op zaterdag 9 december wordt er op de bouwlocatie een sfeervol verkoopevent georganiseerd, noteer deze datum alvast in je agenda. Meer informatie volgt snel!