Start bouw De Smidse in zicht

27 november 2020

Aan de Molenstraat in Cuijk zijn de voorbereidingen voor de start bouw van De Smidse in volle gang. Deze maand zullen de laatste sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd, zodat de bouw van De Smidse - met 24 ruime appartementen - binnenkort kan starten.

De appartementen in De Smidse variërend in grootte van 67 tot 94 m². Ze hebben allemaal een royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een balkon of buitenruimte. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel en kan optioneel nog voorzien worden van een ligbad. Verder beschik je over een eigen (fiets)berging en een parkeerplaats. De appartementen in De Smidse zijn beschikbaar vanaf € 255.000,- v.o.n.

Vanuit De Smidse kun je alle kanten op. Je woont er centraal, op korte loopafstand van het centrum en het bus- en treinstation. In het compacte en knusse centrum van Cuijk vind je alle voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Ook voor een dagje of avondje uit is er genoeg te kiezen. Bezoek een museum, de bibliotheek, de schouwburg of één van de vele restaurants en cafés.

Wil jij ook wonen op deze unieke plek midden in het centrum van Cuijk? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid en de mogelijkheden die dit project jou te bieden heeft.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk?

Bekijk ook het project 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk

In verkoop
Meer informatie

24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk

Cuijk


€ 260.000 tot € 290.000
68 m2 - 94 m2 woonoppervlakte
16 woningen beschikbaar