Start verkoop 24 oktober | Castra Nova, Nijmegen

19 oktober 2019

Wil jij wonen in de gezellige en gewilde woonwijk Hunnerberg in Nijmegen-Oost? Vlakbij het bruisende stadscentrum? Met diverse scholen, sportclubs en cafés om de hoek? Kom dan naar de start verkoop van de stijlvolle herenhuizen in Castra Nova.

In en rond het gemeentelijk monument de Angelaschool in Nijmegen verrijst Castra Nova. Castra Nova telt in totaal 16 woningen die allemaal net even anders zijn. In het monumentale schoolgebouw worden 10 riante woningen gerealiseerd en op het schoolplein verrijzen 6 royale herenhuizen. Waar zou jij willen wonen? In de oude gymzaal, de linkervleugel van het schoolgebouw, de rechtervleugel of in een van de nieuwbouw herenhuizen met maar liefst vier woonlagen? Wat je ook kiest, jouw woning in Castra Nova is anders dan anders en vooral heel ruim en comfortabel. 

Gaat jouw hart sneller kloppen van dit unieke nieuwbouwproject? De start verkoop vindt plaats op 24 oktober van 17:00 tot 19:00 uur (Ubbergseveldweg 70, Nijmegen). Aanmelden kan via de projectwebsite. Graag tot dan!