Start verkoop donderdag 25 juni a.s. | Hof van Nijmegen

29 april 2020

Hof van Nijmegen: een nieuwbouwproject in stadsdeel Dukenburg in een groene omgeving én met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Spreekt dit jou aan? De start verkoop is 25 juni a.s.

In Hof van Nijmegen in het stadsdeel Dukenburg worden 150 woningen gerealiseerd. Er komen 66 koopwoningen (rij- en hoekwoningen), 62 sociale huurwoningen (appartementen, rij- en hoekwoningen) en 28 vrije sector huurwoningen (rij- en hoekwoningen). Door deze diversiteit aan woningtypen is de buurt geschikt voor iedereen: starters, gezinnen, alleenstaanden en ouderen.

De locatie is ideaal; alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand. Zo is winkelcentrum Dukenburg (met ruim 30 winkels) vlakbij en er zijn verschillende sportverenigingen en een basisschool te vinden rondom deze nieuwe wijk. Verder reis je vanaf trein- en busstation Dukenburg gemakkelijk naar steden als Arnhem en Den Bosch.

Wil jij ook in deze nieuwe, unieke wijk wonen? De start verkoop is donderdag 25 juni a.s. Schrijf je in op de projectwebsite om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en meer informatie over de start verkoop.