Start verkoop Hof van Nijmegen a.s. donderdag 25 juni

23 juni 2020

De verkoop van nieuwbouwproject Hof van Nijmegen start deze week. Wil jij wonen in een mooie tussenwoning of hoekwoning in stadsdeel Dukenburg? Dit is je kans! Met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand is dit een ideale woonomgeving! 

De 52 hoek- en tussenwoningen worden gebouwd in blokken van 5 tot 8 woningen. De woningen zijn in de basis al voorzien van een mooie keuken en complete badkamer, die naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Daarnaast worden de woningen opgeleverd met een tuinklaar-cheque ter waarde van € 1.500,-.

Hof van Nijmegen wordt een prachtige, groene nieuwbouwwijk in Nijmegen, in het stadsdeel Dukenburg. Alle dagelijkse voorzieningen vind je op loopafstand. Denk aan een grote supermarkt, slager, bakker, basisscholen, kinderopvang en sportverenigingen. Bovendien sta je met de auto, fiets of het openbaar vervoer zo in het centrum van Nijmegen. 

Zie jij jezelf hier al wonen? Noteer dan de start verkoop op donderdag 25 juni om 12:00 uur in je agenda. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de verkopend makelaar.