Start verkoop in maart! | Het Leeuwse Veld fase 10, Beneden-Leeuwen

28 februari 2020

Nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld fase 10 in Beneden-Leeuwen bestaat uit 8 (semi)bungalows en 6 ruime rijwoningen. Iets voor jou? De start verkoop is in maart!

Het Leeuwse Veld is een prachtige nieuwe woonwijk, gelegen tussen het buitengebied en het winkelgebied van Beneden-Leeuwen. Het is een mooie locatie met veel groenzones en een speelpark voor kinderen. De wijk krijgt een grote diversiteit aan woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen.

De 6 ruime rijwoningen in fase 10 hebben een tuingerichte woonkamer van maar liefst 5.70 meter breed. Op de eerste verdieping komen standaard 3 slaapkamers en de zolderverdieping biedt ruimte om extra kamers te creëren. De (semi)bungalows zijn levensloopbestendig: wonen, slapen, baden en koken gebeurt allemaal op de begane grond. Op de verdieping zijn nog twee (slaap)kamers. Je kunt de woning aanpassen aan jouw woonwensen door de vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Meer informatie over o.a. de precieze datum van de start verkoop volgt binnenkort. Meld je aan als geïnteresseerde om de start verkoop niet te missen!