Start verkoop koopwoningen Kloosterhof aan het einde van dit jaar

05 oktober 2021

In Wamel, een dorp onder Tiel, ligt het prachtige nieuwbouwproject Kloosterhof. Het project bestaat uit 54 koopwoningen en 13 huurwoningen. De koopwoningen zullen naar verwachting eind 2021 in de verkoop gaan.

Na de voltooiing van fase 1 en 2 van Kloosterhof is het nu tijd om aan de laatste fase te beginnen. Deze fase bestaat uit een grote variatie aan woningen, waaronder rijtjeswoningen, vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, hoekwoningen en semi-bungalows. De prijzen voor deze koopwoningen starten vanaf € 280.000,- v.o.n. De architectuur van de woningen is eigentijds doch klassiek en sluit zich volledig aan bij de uitstraling van het dorp. 

Ligging
Je komt te wonen in Wamel, een knus dorp vlak naast Tiel en dicht bij uitvalswegen richting Nijmegen, Arnhem, Utrecht en 's-Hertogenbosch, welke allen binnen 30 autominuten te bereiken zijn. Het project ligt aan de rand van het dorp, waardoor je zowel het centrum van Wamel als het buurdorp Beneden-Leeuwen te voet kunt bereiken. 

Meer informatie?
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Of wil je meer informatie ontvangen over dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief, om zo het laatste nieuws rondom dit project te ontvangen.