Start verkoop morgen | Tichellande fase 11 en 13, Druten

14 mei 2020

In Druten wordt nieuwbouwproject Tichellande gerealiseerd. Je woont hier aan de rand van de natuur met alle voorzieningen binnen handbereik. 15 mei a.s. is de start verkoop van de rij- en hoekwoningen en (semi-)bungalows in fase 11 en 13. Mis deze niet! 

Alle woningen zijn energiezuing en gasloos (koopsom vanaf € 210.00,-). De semi-bungalows liggen op een mooie locatie aan de rand van de wijk Tichellande in Druten. Ze zijn levensloopbestendig; wonen, koken, slapen en baden gebeurt allemaal op dezelfde verdieping. Op de verdieping zijn nog twee (slaap)kamers en door de vele opties en uitbreidingsmogelijkheden kun je de woning aanpassen aan jouw woonwensen. Een ander voordeel? Alle tuinen zijn gericht op het zuiden en je kunt hier dus heerlijk genieten van de zon.

De rij- en hoekwoningen bestaan uit diverse types, waaronder de XS woning. Deze XS woning heeft een wat kleiner woonoppervlak en 2 slaapkamers. Een ideale woning voor starters. De grotere woningen hebben standaard 3 slaapkamers.

Wil jij ook wonen in een dorpse sfeer, vlakbij de uiterwaarden en de rivier De Waal? Mis dan de digitale start verkoop op de projectwebsite niet! Deze begint morgen om 13.00 uur. Inschrijven is mogelijk tot 24 mei 23.59 uur.