Start verkoop nieuwbouwwoningen | Koningswoude, Landhorst

11 november 2019

Komende vrijdag 15 november start de verkoop van nieuwbouwplan Koningswoude (twee-onder-één-kapwoningen, eengezinswoningen en een levensloopbestendige vrijstaande woning). Geïnteresseerd? Kom dan vrijblijvend langs tijdens de inloop! 

Koningswoude ligt aan de Dotterbloemstraat en Pinksterbloemstraat. Door de verschillende woningtypes, de variatie in bouwhoogte, de dakvorm en het kleurgebruik krijgt de buurt een bijzonder gevarieerd gevelbeeld. Het plan omvat 4 twee-onder-één-kapwoningen (waarvan 2 levensloopbestendig), 1 levensloopbestendige vrijstaande woning en 6 eengezinswoningen. 

De twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande woning beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast zijn er algemene parkeerhoven aan de Pinksterbloemstraat. De meeste woningen krijgen een praktische berging in de achtertuin. De levensloopbestendige woningen hebben een inpandige berging en een compleet woonprogramma op de begane grond. Wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen: het gebeurt allemaal op dezelfde woonlaag. Bij de twee-onder-één-kapwoningen op de bouwnummers 1 en 2 kan gekozen worden voor een levensloopbestendige indeling.

Daarnaast beschikt iedere woning over:
- een keuken met hoogwaardige apparatuur
- luxe sanitair en tegelwerk
- complete afwerking 

Is wonen in Koningswoude wat voor jou? Kom dan naar de start verkoop om de uitgebreide verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen. Ook kun je vanaf 15 november de brochure downloaden op de projectwebsite van Koningswoude.

Wanneer? Vrijdag 15 november a.s. van 17.00 tot 18.30 uur
Waar? Dorpshuis De Stek, Kerkstraat 11 in Landhorst