Starters- en levensloopbestendige woningen beschikbaar | Koningswoude, Landhorst

03 december 2019

Verschillende woningtypes met een dorpse architectuur in Landhorst: dat is Koningswoude. De verkoop van woningen in dit nieuwbouwproject is half november gestart, maar er zijn nog enkele starters- en levensloopbestendige woningen beschikbaar!

Koningswoude ligt aan de Dotterbloemstraat en Pinksterbloemstraat. Door de verschillende woningtypes, de dakvorm, de variatie in bouwhoogte en het kleurgebruik krijgt de buurt een gevarieerd gevelbeeld. Het project omvat twee-onder-één-kapwoningen, eengezinswoningen, hoekwoningen en levensloopbestendige woningen (vrijstaand en tweekappers).

De meeste woningen krijgen een praktische berging in de achtertuin. Daarnaast beschikt iedere woning over een keuken met hoogwaardige apparatuur, luxe sanitair en tegelwerk en een  complete afwerking. De levensloopbestendige woningen hebben een inpandige berging en een compleet woonprogramma op de begane grond. Wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen: het gebeurt allemaal op dezelfde woonlaag. 

Is wonen in Koningswoude wat voor jou? Schrijf je dan nu in voor één van de beschikbare starters- of levensloopbestendige woningen. Kijk voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar.