Unieke woningen op prachtige locatie beschikbaar | Lents Buiten, De Stelt Zuid

31 januari 2020

In de nieuwe wijk Stelt-Zuid ervaar je de rust en ruimte van de natuur, terwijl tegelijkertijd de gezellige binnenstad van Nijmegen op loopafstand is. Geïnteresseerd? Er zijn nog woningen in het project Lents Buiten beschikbaar.

De locatie van Lents Buiten is ideaal. Je woont vlakbij de Waal en Park Lingezegen en wordt omgeven door groen. Daarnaast is het gezellige centrum van Nijmegen op loopafstand en zijn alle voorzieningen dus binnen handbereik. Lents Buiten bestaat uit verschillende deelplannen: In de Boomgaard, Aan de Dijk en Op de Terp.

De woningen In de Boomgaard liggen verspreid in de wijk en vanuit de tuin loop je zo de boomgaard in. De boomgaard is natuurlijk een fantastische plek voor kinderen om te spelen, om een boek te lezen of om met vrienden te genieten van een hapje en drankje. In de Boomgaard bestaat uit rijwoningen en ruime hoekwoningen. De woningen zijn duurzaam, beschikken over vloerverwarming op de woonverdieping en worden voorzien van een luxe keuken met Siemens apparatuur. Daarnaast zijn er diverse extra opties, zoals een uitbouw of tweede badkamer.

Spreekt wonen In de Boomgaard jou aan? Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar. Koop jij een van de laatste woningen In de Boomgaard? Dan krijg je gratis interieuradvies van een binnenhuisarchitecte. Deze actie geldt t/m 14 februari 2020 (vraag naar de voorwaarden).