Verkoop Bongerd & Dijcke is gestart, nog woningen beschikbaar!

09 april 2020

Wakker worden met zicht op de uiterwaarden, kinderen die op blote voeten in het gras spelen en avontuurlijk struinen langs de Waal: het kan in nieuwbouwproject Bongerd & Dijcke in Nijmegen Lent. De boomgaardwoningen en dijkwoningen zijn nu in de verkoop.

22 boomgaardwoningen type Bongerd
Woningtype Bongerd is een ruime eengezinswoning met een privéterras aan de boomgaard. Door kleine hoogteverschillen en een laag groen is je privacy gegarandeerd en beleef je toch tot in je woonkamer de natuur. Door de schuine asymmetrische, ver doorstekende kap, houtaccenten en grote ramen hebben de woningen een landelijke uitstraling.

16 dijkwoningen type Dijcke
De naam zegt het al; deze woningen worden tegen de dijk aangebouwd. Je voordeur zit op straatniveau en je auto parkeer je onder het huis voor de grote inpandige berging. Dankzij de mooie baksteenarchitectuur met ton sur ton-tinten hebben de Dijcke woningen een zeer stoere uitstraling. Daarnaast hebben deze huizen nog een 2e en 3e verdieping, waardoor er wel 4 slaapkamers mogelijk zijn al dan niet met inloopkast. Je hebt hier dus volop leefruimte en indelingsmogelijkheden.

Wil jij deel uitmaken van dit bijzondere nieuwbouwproject in Nijmegen Lent? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.