Verkoop De Veldschuur in Malden start morgen

16 juni 2020

Morgen, woensdag 17 juni, start de verkoop van de 12 woningen in De Veldschuur in Malden. Vanaf 12:00 uur staan alle verkoopstukken gereed op de website. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 26 juni 12:00 uur. 

In dit nieuwbouwproject tussen de Veldsingel en de Huikeling in Malden worden in totaal 12 koopwoningen gerealiseerd. 

6 twee-onder-één-kapwoningen
De grote U-vormige plattegrond maakt het mogelijk een leefkeuken en heerlijke woonkamer te maken. Grote raampartijen, soms tot op de vloer en een fraaie doorlopende kap met stijlvolle kaders kenmerken deze twee-onder-één-kapwoningen. Alle twee-onder-één-kapwoningen zijn standaard uitgebouwd met 1.2 meter. Het is mogelijk om de woning verder uit te bouwen. 

6 levensloopbestendige woningen 
De levensloopbestendige woningen zijn er in twee varianten: een hoekwoning en een tussenwoning. In beide typen zijn de slaap- en badkamer op de begane grond waardoor je niet naar boven hoeft voor het wassen en slapen. Optioneel kun je op de eerste verdieping een slaap- en badkamer maken en er daarmee voor kiezen om later beneden te gaan slapen en douchen.

Heb jij interesse in één van deze 12 woningen? Meld je dan aan op de website develdschuur-malden.nl en maak via ‘inschrijven’ een persoonlijk account aan. Hiermee kun je vanaf woensdag 17 juni 12:00 uur inschrijven voor één of meerdere woningen.