Verkoop gaat hard, nog slechts enkele woningen beschikbaar in De Regisseur

02 april 2020

Nieuwbouwproject De Regisseur is populair! Wil jij ook landelijk wonen in een oase van groen én vlak bij het centrum van Nijmegen? Schrijf je in op de website en geef je favoriete bouwnummer op. De gesprekken gaan gewoon door, maar dan online! 

De Regisseur ligt in Zuiderveld, het Noorden van Nijmegen. In dit groene woongebied worden 82 moderne en eigentijdse woningen gebouwd. Het gevarieerde aanbod met vrijstaande woningen, tweekappers, tussenwoningen en hoekwoningen zorgt voor een diversiteit aan bewoners in de buurt. Je geniet van de landelijke opzet en de ruim opgezette groenstroken waar je vanuit elke woning op uitkijkt. In de nabijheid van scholen, winkels en voldoende entertainment!

Bovendien is De Regisseur een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Nijmegen of Arnhem. Beide steden liggen op slechts enkele minuten afstand!

Ga voor de actuele beschikbaarheid naar de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. Wie weet word jij trotse eigenaar van één van de prachtige woningen!