Verkoop gestart! | Leeuwse Veld fase 10, Beneden-Leeuwen

26 april 2020

Nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld staat voor landelijk wonen in de buurt van Tiel en Nijmegen. De verkoop van de prachtige woningen is gestart. Inschrijven is mogelijk tot en met 10 mei a.s.

De 8 (semi)bungalows in fase 10 (koopsom vanaf € 359.000,-) zijn levensloopbestendig: wonen, slapen, baden en koken gebeurt allemaal op de begane grond. Op de verdieping zijn nog twee (slaap)kamers.

De 6 ruime rijwoningen (koopsom vanaf € 259.000 ,-)  hebben een tuingerichte woonkamer van maar liefst 5.7 meter breed. Op de eerste verdieping komen standaard 3 slaapkamers. De zolderverdieping biedt ruimte om extra kamers te creëren. Je kunt de woning aanpassen aan jouw woonwensen door de vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Wat maakt wonen op deze locatie zo fijn?
Het Leeuwse Veld is rustig gelegen, tussen het buitengebied en het winkelgebied van Beneden-Leeuwen. Het is een mooie locatie met veel groenzones en een speelpark voor kinderen. Bovendien krijgt de wijk een bijzondere uitstraling door de grote diversiteit aan woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen.

Geïnteresseerd? Wacht niet te lang met inschrijven voor dit bijzondere project! Inschrijven is nog mogelijk tot 10 mei a.s. 23:59 uur. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.