Verkoop Hof van Overasselt start 15 december a.s.

24 november 2020

Compacte, betaalbare en duurzame woningen voor één- en tweepersoonshuishoudens. Je vindt ze in het nieuwbouwproject Hof van Overasselt. De verkoop van de woningen gaat op dinsdag 15 december a.s. om 12.00 uur van start.

Hof van Overasselt wordt een ruimtelijke hofje, met veel aandacht voor groen. De 12 woningen, waarvan 8 koopwoningen, krijgen een mooie landelijke uitstraling en bieden je voldoende ruimte om optimaal te genieten. De woningen zijn voorzien van 2 woonlagen en een fijne achtertuin. Daarnaast zijn ze all electric (gasloos) en duurzaam. Een indicatie van de koopsom: vanaf € 209.500,- v.o.n. De definitieve verkoopprijzen worden bij de start van de verkoop bekend gemaakt.

De woningen in Hof van Overasselt worden gebouwd volgens een speciale bouwmethodiek. De kracht van de compacte gefabriceerde woningen zit met name in het ontwikkel- en realisatietraject. Het is een bouwconcept dat samen met een aantal vaste partners is ontwikkeld, met ieder zijn specifieke expertise en alle processen helemaal op elkaar afgestemd. Na het bouwrijp maken van de grond wordt de fundering gemaakt, waarna deze woningen binnen enkele dagen op te bouwen zijn. En dat inclusief keuken en badkamer!

Spreekt wonen in Hof van Overasselt jou aan? Noteer dan de start verkoop in je agenda en schrijf je vanaf dinsdag 15 december 12.00 uur in voor dit nieuwbouwproject. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Overasselt?

Bekijk ook het project Hof van Overasselt

In verkoop