Verkoop Hof van Overasselt van start

15 december 2020

Vandaag is het zover! Vanaf 12.00 uur vanmiddag kun je je inschrijven voor één van de acht koopwoningen van het nieuwbouwproject Hof van Overasselt. Je hebt tot en met zondag 20 december a.s. einde dag de tijd om je in te schrijven.

Hof van Overasselt komt ten zuidwesten van Nijmegen. In het project worden 12 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, waarvan 8 koopwoningen. Het gaat om compacte, duurzame en bovendien betaalbare woningen (koopsommen vanaf circa € 209.500 v.o.n.) die zeer geschikt zijn voor één- en tweepersoonshuishoudens. De woningen krijgen een mooie landelijke uitstraling, beschikken over een fijne tuin en bieden je voldoende ruimte om optimaal te genieten.

Overasselt is een gezellig dorp met rust, ruimte en volop sport- en recreatiemogelijkheden. Lekker wandelen of fietsen in de prachtige bossen of aan het water, een terrasje pakken, of jezelf uitleven op bijvoorbeeld de voetbal- en tennisvelden. Het kan allemaal. Bovendien zijn ook alle stadse faciliteiten van Nijmegen vlakbij.

Wil je ook kans maken op een koopwoning in dit nieuwbouwproject? Schrijf je dan vanaf vandaag 12.00 uur in via de projectwebsite van Hof van Overasselt. Neem voor meer informatie over de woningen en/of het project contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Overasselt?

Bekijk ook het project Hof van Overasselt

In verkoop