Verkoop Hofwoningen Hof Lindebeek gestart

24 september 2021

De verkoop van de hofwoningen van woongemeenschap Hof Lindebeek in Stevensbeek, waar duurzaam en natuurinclusief wonen centraal staat, is begonnen! We nemen je mee hoe de woningen binnen dit project eruit zien.

Binnen het project zijn er 12 rijwoningen beschikbaar voor de verkoop. De rijwoningen beschikken over een ruime woonkamer inclusief keuken, drie slaapkamers en een praktische tuinberging. De woningen hebben 150 m2 woonoppervlakte, een perceeloppervlakte van 200 m2 en worden verkocht voor € 232.800 v.o.n.. Alle woningen kijken uit op de prachtige binnentuin.

De architectuur van de woningen is landelijk en karakteristiek. Met de houten gevels en keramische leipannen in sobere kleuren, sluit het ontwerp mooi aan bij het monument en de natuurlijke omgeving. Hof Lindebeek, een bijzonder plan, waar toekomst en historie elkaar ontmoeten, en wonen en ontspanning hand in hand gaan.

Over het project
Woongemeenschap Binnentuin - Hof Lindebeek is gelegen in Stevensbeek. Dit is een klein, gezellig dorp dat wordt omringd door een groene omgeving. Stevensbeek ligt dicht bij Boxmeer en Venray. Hier vind je een breed aanbod aan winkels en horeca.

Het project betreft wonen in een woongemeenschap. Je wordt geselecteerd op motivatie. Op deze manier wordt er een prettige sfeer van vertrouwen gecreëerd. Het is de bedoeling dat iedereen een actief aandeel heeft binnen de community, zoals tuinieren, activiteiten organiseren, zorg verlenen of voor elkaar koken.

Interesse
Wil jij graag deel uitmaken van deze zorgzame woongemeenschap? Neem dan contact op met de makelaar voor een kennismakingsgesprek. De verkoop is sinds 24 september 12:00 uur gestart!