Verkoop Hortus Ludi start 9 september a.s.

10 augustus 2021

De voorverkoop van Hortus Ludi in Nijmegen is inmiddels beëindigd. Dankzij de grote belangstelling zijn er al enkele woningen gereserveerd. Op donderdag 9 september a.s. start de verkoop van de nog beschikbare woningen!

De urban villa’s
Er komen in totaal 11 ruime stadswoningen in Hortus Ludi, verdeeld over twee woongebouwen. Ze sluiten allemaal aan op de mooie, bloemrijke kloostertuin die alleen voor de bewoners toegankelijk is. Aan ruimte is er in deze urban villa's geen gebrek; de woningen hebben een woonoppervlakte van circa 217 tot 257 m². Elke woning is voorzien van een eigen veranda en heeft vier royale slaapkamers. Je hebt zelfs de mogelijkheid tot extra slaapkamers, een atelier of werkruimte! Ook beschikken alle woningen over één eigen parkeerplaats.

Centraal gelegen
Hortus Ludi heeft een zeer centrale ligging met alle voorzieningen om de hoek. Zo fiets je in minder dan 10 minuten naar NS-station Nijmegen Centraal. Op dezelfde fietsafstand vind je het gezellige centrum van Nijmegen met voorzieningen zoals horeca, winkels, scholen en sportfaciliteiten.

Inwoner van Hortus Ludi worden?
Past wonen in Hortus Ludi helemaal bij jouw woonwensen? Noteer dan de start verkoop van de resterende woningen op donderdag 9 september a.s. in je agenda. Neem bij vragen of voor meer informatie over Hortus Ludi contact op met de makelaar

Bekijk ook het project Hortus Ludi

In verkoop
custom media
Meer informatie

Hortus Ludi

Nijmegen

4 houses available
218m - 257m woonoppervlakte
€ 800.000 tot € 905.000