Verkoop nieuwbouwwoningen gestart | Den Eik, Westerbeek

05 november 2019

Aan Den Eik in Westerbeek wordt het gelijknamige nieuwbouwplan Den Eik gerealiseerd. In Den Eik komen 6 ruime eengezinswoningen en 4 riante twee-onder-één-kapwoningen, waarvan 2 woningen levensloopbestendig zijn. 

Door de verschillende woningtypes, de variatie in bouwhoogte, de dakvorm en het kleurgebruik krijgt de wijk een bijzonder gevarieerd gevelbeeld. Er zijn algemene parkeerplekken beschikbaar, er is een gezellige speelplek aanwezig en iedere woning is gelegen op een mooi perceel. Wat de woningen verder met elkaar gemeen hebben, zijn de uitgekiende plattegronden en de complete afwerking. Alle woningen worden in de basis al voorzien van een keuken met hoogwaardige apparatuur en de badkamer en toilet worden afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk.

De 4 twee-onder-één-kapwoningen en de hoekwoning op bouwnummer 10 beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein en een praktische berging in de achtertuin. Op de bouwnummers 3, 4 en 10 kan gekozen worden voor een levensloopbestendige indeling. 

De levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen op de bouwnummers 1 en 2 zijn uitgerust met een compleet woonprogramma op de begane grond: wonen, koken, slapen, baden, opbergen en wassen komen allemaal samen op één woonlaag.


Heb je interesse in één van de woningen van nieuwbouwplan Den Eik? Vul dan het inschrijfformulier in (verkrijgbaar op het kantoor van de verkopend makelaar of via de projectwebsite) en lever deze vóór maandag 11 november 2019 12.00 uur in.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Den Eik te Westerbeek?

Bekijk ook het project Den Eik te Westerbeek

In verkoop
Meer informatie

Den Eik te Westerbeek

Westerbeek


- € 335.900
7 woningen beschikbaar