Vind jouw ideale woning in Hof Lindebeek

04 januari 2021

Eengezinswoningen, vrijstaand geschakelde woningen en twee-onder-een-kapwoningen, je vindt ze allemaal in fase 1 van het nieuwbouwproject Hof Lindebeek in Stevensbeek. Kortom, een gevarieerde nieuwbouwwijk met diverse mogelijkheden. Vind jij hier jouw ideale woning?

De eerste fase van Hof Lindebeek omvat in totaal 14 royale woningen, met een landelijke architectuur in een modern jasje. Zo wordt bij een groot aantal woningen het metselwerk gecombineerd met houten delen, waardoor het ontwerp mooi aansluit bij de natuurlijke omgeving. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken onder andere over een fijne zithoek met openslaande deuren richting de tuin, een open keuken, een complete badkamer en een berging. Parkeren kan bij een aantal woningen op eigen terrein. Voor de overige woningen liggen er parkeerplaatsen voor de deur en in het openbaar gebied.

Hof Lindebeek komt op een rustige en mooie locatie, op de hoek van de Lindelaan en de Kloosterstraat in Stevensbeek. In dit Brabantse dorp met een gezellige dorpskern vind je diverse voorzieningen, zoals een basisschool, voortgezet onderwijs, kinderopvang en (sport)verenigingen. Voor de boodschappen kun je terecht in Sint Anthonis, dat op slechts 5 minuten rijden met de auto ligt. Ook in de omgeving is er van alles te beleven. Verken de omgeving op de fiets of tijdens een fijne wandeling. Ook het recreatiegebied de Radioplassen en het Radiobos is zeker een bezoek waard!

Ben jij benieuwd welke woningen er in fase 1 van Hof Lindebeek nog beschikbaar zijn (koopsom vanaf € 307.000,- v.o.n.)? Check dan de actuele beschikbaarheid op de projectpagina. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof Lindebeek?

Bekijk ook het project Hof Lindebeek

In verkoop
custom media