Voor welk appartement van Hart van de Waalsprong ga jij?

15 september 2021

In fase 1 van Hart van de Waalsprong in Lent komen 81 koopappartementen op de markt, in de twee appartementengebouwen Donk en Elft. Beide kijken uit op het gezellige winkelplein en zijn gelegen in het groen. We helpen je met je keuze in het aanbod!

In gebouw Donk komen 32 koopappartementen en in gebouw Elft 49 koopappartementen. Om het appartement te vinden dat past bij jouw woonwensen lichten we er enkele voor je uit.

Appartementen type Plevier - koopsom € 256.500 - € 259.500 v.o.n.
Dit appartement is ideaal voor starters of voor bewoners die niet veel ruimte nodig hebben. De tweekamerappartementen van circa 50 m² hebben een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer, inpandige berging en heerlijk balkon op het oosten van circa 3,5 m². Er is de mogelijkheid voor een parkeerabonnement. Deze appartementen zijn gelegen op de 2e en 3e verdieping van gebouw Elft.

Appartementen type Bedding en Krib - koopsom € 365.500 - € 369.500 v.o.n.
Deze driekamerappartementen van circa 80 m² zijn nagenoeg gelijk, al heeft type Bedding een iets grotere woonkamer. De appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, een master bedroom en een tweede slaapkamer, een inpandige berging en gedeeltelijk inpandig balkon van circa 9 m². Op de 2e verdieping zijn de buitenruimtes 19 m². De appartementen hebben een vaste parkeerplaats en zijn gelegen op de 2e t/m 4e verdieping van gebouw Elft.

Appartementen type Dam - koopsom € 496.500 - € 505.500 v.o.n.
Dit hoekappartement van circa 113 m² heeft drie ruime slaapkamers en een grote woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft door de grote en vele raampartijen veel lichtinval wat zorgt voor nog meer ruimtelijk gevoel. Het is mogelijk om een kookeiland te plaatsen om lekker te koken. Er zijn drie slaapkamers, een gedeeltelijk inpandig balkon op het zuiden van circa 10 m² en een vaste parkeerplaats. De appartementen zijn gelegen op de 1e t/m 4e verdieping van gebouw Donk.

Appartementen type Scholver - koopsom € 650.500 - € 656.500 v.o.n.
Dit hoekappartement van circa 149 m² is het grootste appartement van het gehele project. Het ruim opgezette appartement met uitzicht op het plein heeft een grote woonkamer, drie ruime slaapkamers, een groot balkon van circa 17 m² op het zuiden en een vaste parkeerplaats. De masterbedroom biedt de mogelijk tot het plaatsen van een inloopkast. Je vindt de appartementen op de 2e t/m 4e verdieping van gebouw Elft.

Benieuwd naar alle appartementen? Bekijk hier het gehele project.

Inschrijven
Ben je geïnteresseerd in een appartement in Hart van de Waalsprong? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hart van de Waalsprong Donk en Elft?

Bekijk ook het project Hart van de Waalsprong Donk en Elft

In verkoop
custom media
Meer informatie

Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Lent

14 woningen beschikbaar
50m - 149m woonoppervlakte
€ 256.500 tot € 656.500