Voorinschrijving Wonen op de Set Take 3 gestart

12 mei 2023

Heb jij interesse in Wonen op de Set - Take 3 (fase 1)? Goed nieuws want vanaf nu is het mogelijk om jouw voorkeuren door te geven tijdens de voorinschrijving. 

Voorinschrijving gestart
Vanaf nu is het mogelijk om via de projectwebsite jouw woningvoorkeur door te geven. Groot voordeel: dit geeft jou straks voorrang bij de toewijzing! Op de pagina aanbod is per type woning een banbreedte aangegeven qua prijs. Op deze manier kun je gerichter te werk gaan en kijken welke woning het beste bij jou past. Wanneer de definitieve verkoop start staan de door jou opgegeven bouwnummers in je account klaar. Dit kun je nog wijzigen totdat je jouw inschrijving definitief indient.

Een goed begin is het halve werk
Wil jij tijdens de start verkoop goed voorbereid zijn? Dan raden wij je aan, om naast je woonwensen, ook je financiële plaatje in beeld te brengen. Bij LIV Hypotheken & Verzekeringen kennen ze het project en kijken ze graag samen met jou naar de mogelijkheden. Zij stellen een financieringsbelofte voor je op die je tijdens de start verkoop kunt uploaden. Ook dit werkt in je voordeel tijdens de toewijzing.
ik wil een financieringsbelofte aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen op de Set l Take 3 fase 1?

Bekijk ook het project Wonen op de Set l Take 3 fase 1

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonen op de Set l Take 3 fase 1

Nijmegen

1 woning beschikbaar
91m - 193m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 754.500