Voorverkoop Hof van Campe cluster 7 gestart

22 december 2020

De voorverkoop van Hof van Campe cluster 7 in Ewijk is gestart. Op basis van de indicatieve prijzen kun je via de projectwebsite alvast jouw voorkeur doorgeven. Door dit nu alvast te doen, maak je straks bij de verkoop meer kans op de woning van jouw voorkeur.

In cluster 7 van Hof van Campe komen in totaal 23 woningen, waarvan 17 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. De architectuur is vergelijkbaar met de eerdere clusters. Zo is voor de gevel gekozen voor een oudhollandse stijl met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen. De wijk wordt ruimtelijk opgezet met veel groen rondom de woningen en volop ruimte voor kinderen om te spelen. Hier geniet je van vrij en landelijk wonen met de prachtige uiterwaarden (met water, graslanden, wilde planten en boomgaarden) op steenworp afstand.

De definitieve verkoop van Hof van Campe cluster 7 start op donderdag 7 januari a.s. om 12.00 uur. Vanaf dat moment is de verkoopinformatie op de projectwebsite compleet en zijn de exacte verkoopprijzen bekend. Ook kun je je dan definitief inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Voor eventuele vragen over dit project kun je terecht bij de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Campe cluster 7?

Bekijk ook het project Hof van Campe cluster 7

In verkoop
Meer informatie

Hof van Campe cluster 7

Ewijk


€ 289.500 tot € 479.500
122 m2 - 164 m2 woonoppervlakte
23 woningen beschikbaar