Voucher t.w.v. € 10.000,- bij aankoop woning type Bongerd | Bongerd & Dijcke

05 november 2020

Koop nu een woning van het type Bongerd in het project Bongerd & Dijcke (Lent) en ontvang een voucher t.w.v. € 10.000,-. Met deze voucher kun je jouw droomwoning nog verder op jouw wensen afstemmen, bijvoorbeeld met een uitbouw of extra zonnepanelen.

De riante woningen van het type Bongerd hebben een woonoppervlakte van maar liefst 161 m². Ze beschikken over 3 kamers en hebben op de zolder nog een grote, vrij indeelbare ruimte. De badkamer en het toilet zijn voorzien van fraai sanitair en tegelwerk. Jouw auto parkeer je hier voor de deur op eigen terrein. Alle woningen van het type Bongerd grenzen aan de Boomgaard, een fijne ontmoetingsplek. Ook hebben de woningen een privéterras, waarbij je privacy door een klein hoogteverschil en een groene heg gegarandeerd is.

De voucher geldt voor de volgende bouwnummers van het type Bongerd: 2, 4, 5, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 18, 19 en 20. Met de voucher kun je jouw droomwoning nog mooier maken. Denk hierbij aan: een aanbouw aan de achterzijde, een kamer op de zolderverdieping, een dakkapel aan de voorzijde of extra dakramen om de woning nog lichter te maken. Ook het nog verder verduurzamen en zuiniger maken van de woning behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld met extra zonnepanelen, het vergroten van de capaciteit van het wamtapwater of het opwaarderen van de vloerverwarming op de zolder.

Heb jij interesse in één van de woningen van het type Bongerd inclusief voucher t.w.v. € 10.000,-? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. De woningen van het type Bongerd zijn beschikbaar vanaf € 491.000,- v.o.n.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid – Gemeente Nijmegen?

Bekijk ook het project Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid – Gemeente Nijmegen

In verkoop
Meer informatie

Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid – Gemeente Nijmegen

Lent


€ 490.000 tot € 607.000
161 m2 - 191 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid – Gemeente Nijmegen »