Vrijstaand én levensloopbestendig wonen in Koningswoude

16 november 2020

Het nieuwbouwproject Koningswoude in Landhorst biedt jou de mogelijkheid om zowel vrijstaand als levensloopbestendig te wonen. Hier is nog een royale vrijstaande woning beschikbaar met het complete woonprogramma op de begane grond.

De nog beschikbare vrijstaande woning (bouwnummer 5) heeft een riant woonoppervlak van 152 m². De ruime entree geeft je toegang tot de fijne woonkamer met erker en openslaande deuren richting de tuin. De woning is voorzien van een open keuken, die is uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur. Op de begane grond bevindt zich verder een riante slaapkamer met aansluitende badkamer en een berging. Op de zolderverdieping vind je een multifunctionele ruimte, welke bijvoorbeeld gebruikt kan worden als werk- of hobbykamer. Optioneel kan deze ruimte ook worden ingedeeld met 2 slaapkamers, een bergkast en een badkamer en toilet. Tot slot beschikt deze woning over een vliering met lekker veel praktische bergruimte en parkeerplek op eigen terrein. De koopsom voor deze vrijstaande woning bedraagt € 445.900,- v.o.n.

Past deze vrijstaande woning helemaal bij jouw woonwensen of wil je meer weten over deze woning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Naast deze vrijstaande woning zijn er in Koningswoude ook nog 2 royale twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. De bouw van dit project is in volle gang. Naar verwachting zal de oplevering medio 2021 plaatsvinden.

Bekijk ook het project Koningswoude De Parel van de Peel