Wonen in de boomgaard | Lents Buiten, Lent

12 november 2020

Wonen tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard. Dat klinkt toch heerlijk!? Het kan in de boomgaardwoningen van het nieuwbouwproject Lents Buiten, onderdeel van De Stelt-Zuid. In het project zijn nog enkele woningen te koop.

De boomgaardwoningen in Lents Buiten zijn beschikbaar in verschillende varianten: rij- en hoekwoningen, hoekwoningen XL en tweekappers. Met woonoppervlaktes variërend van 158 tot maar liefst 185 m² bieden deze woningen je stuk voor stuk veel leefruimte. Iedere woning is voorzien van een privé terras en achtertuin, welke op een natuurlijke manier overgaat in de gemeenschappelijke boomgaard.

De boomgaard is het groene hart van De Stelt-Zuid. Het is de ideale plek om samen nieuwe herinneringen te maken. Hoe fijn is het om in de boomgaard tijdens een zwoele zomeravond te genieten van een hapje en een goed glas wijn of een lekker biertje? De seizoenen écht mee te krijgen? De buurtbarbecue te organiseren? Verstoppertje te spelen? Onder de appelboom je favoriete boek te lezen? De boomgaard biedt ruimte, geeft rust en creëert levendigheid. En daar plukt iedereen hier de vruchten van, zowel jong als oud!

Spreekt wonen in de boomgaard in Lents Buiten jou aan? Pak dan nu deze kans. Er zijn nog enkele boomgaardwoningen beschikbaar met een koopsom vanaf € 479.000,-. Benieuwd welke dit zijn? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.