Wonen op een toplocatie | De Smidse, Cuijk

01 september 2020

In het nieuwbouwproject De Smidse woon je op een toplocatie, midden in het centrum van Cuijk. Even snel een boodschap doen, eten bij één van de restaurantjes of een boek halen bij de Bibliotheek; in De Smidse heb je het allemaal binnen handbereik.

De Smidse wordt gerealiseerd aan De Molenstraat, op de oude locatie van een smederij. Het oude gebouw maakt plaats voor een nieuw gebouw met 24 prachtige koopappartementen. De woningen variëren in grootte van 67 tot 94 m² en hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een balkon of buitenruimte. Ook beschik je over een eigen parkeerplaats en berging. De appartementen zijn beschikbaar vanaf € 255.000,- v.o.n.

In De Smidse woon je zeer centraal. In het compacte en knusse centrum van Cuijk vind je vele voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten. Ook voor een dagje of avondje uit is er genoeg te kiezen. Bezoek eens een museum, de bibliotheek, de schouwburg of één van de vele restaurants en cafés. Daarnaast is ook het water van de Maas niet ver weg.

Wil jij wonen op deze unieke plek in het centrum van Cuijk? Neem dan voor de actuele beschikbaarheid en/of een persoonlijk gesprek contact op met de verkopend makelaar van dit project.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk?

Bekijk ook het project 24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk

In verkoop
Meer informatie

24 Centrum-Appartementen De Smidse - Cuijk

Cuijk


€ 255.000 tot € 290.000
68 m2 - 94 m2 woonoppervlakte
18 woningen beschikbaar