Woon volgend jaar al in een twee-onder-één-kapwoning | Den Eik, Westerbeek

12 september 2020

Nieuwbouwplan Den Eik is een kleinschalig plan met 10 karaktervolle woningen in verschillende types in het pittoreske, Brabantse Westerbeek. Er zijn nog enkele tweekappers beschikbaar.

In de nabije omgeving vind je uitgestrekte heide, vennen en moerasvelden van de Peel. Wonen in Den Eik is genieten op een eiland van rust, omringd door weilanden, in een mooi Brabants dorp waar de inwoners van het goede leven en gezelligheid houden. De bouw is reeds gestart; de nieuwe bewoners kunnen volgend jaar al hun intrek nemen!

In het plan worden moderne woningen met optimaal wooncomfort in een dorpse architectuur gerealiseerd. Er zijn nog enkele twee-onder-één-kap woningen beschikbaar (koopsom vanaf € 330.900,- v.o.n.). De ruime woningen kunnen optioneel met een levensloop bestendig programma op de begane vloer worden ingedeeld.

In Den Eik koop je een thuis dat klaar is voor de toekomst. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, voorzien van de modernste isolatie en uitgerust met de nieuwste technische installaties zoals een warmtepomp met boiler en zonnepanelen.

Spreekt wonen in Den Eik jou aan of heb je vragen over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact om met de makelaar. Zij helpen je graag verder. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Den Eik te Westerbeek?

Bekijk ook het project Den Eik te Westerbeek

In verkoop
Meer informatie

Den Eik te Westerbeek

Westerbeek


€ 212.900 tot € 335.900
4 woningen beschikbaar