Zuiderveld-West, twee-onder-een-kapwoningen, type B, nu standaard voorzien van zonnepanelen

21 februari 2023

In de populaire wijk Nijmegen-Noord is de verkoop van het project Zuiderveld-West in volle gang. Vanaf heden zullen alle twee-onder-een-kapwoningen voorzien worden van 12 zonnepanelen. Dit betekent dat de woningen nóg energiezuiniger zijn.

Voortgang Zuiderveld-West
De verkoop gaat goed en de omgevingsvergunning is in voorbereiding. De verwachting is dat er in oktober van dit jaar gestart kan worden met de bouw.

Woningaanbod
In totaal worden er 45 woning gerealiseerd die zijn onderverdeeld in tussenwoningen, hoekwoningen en tweekappers. Met woonoppervlakte die variëren tussen de 113m² en 171m² heb je hier ruimte genoeg! De vrij op naam prijzen liggen tussen de €419.000,- en €689.000,-. De woningen worden energiezuinig opgeleverd: goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Ben je benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn en wat er qua meerwerk allemaal mogelijk is? Wij informeren je graag over de mogelijkheden, neem contact op met ons kantoor Hans Janssen 024-6790921. 

LIV Hypotheken & Verzekeringen
Heb jij jouw droomwoning gevonden en wil je weten of dit financieel haalbaar is? Onze collega's van LIV Hypotheken & Verzekering kijken graag samen met jou naar je persoonlijke situatie en de mogelijkheden.
► contact opnemen met LIV Hypotheken & Verzekeringen

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Zuiderveld West?

Bekijk ook het project Zuiderveld West

In verkoop
custom media
Meer informatie

Zuiderveld West

Nijmegen

15 woningen beschikbaar
113m - 170m woonoppervlakte
€ 419.000 tot € 675.000