Jouw ideale nieuwbouwwoning vind je op NieuwWonen Nijmegen

NieuwWonen Nijmegen is een initiatief van de NVM-Nieuwbouwspecialisten in deze regio. Het doel van NieuwWonen Nijmegen is het nieuwbouwaanbod in Nijmegen en omstreken op een overzichtelijke manier weergeven voor woningzoekenden.

Op dit moment zijn er dan ook ruim 500 nieuwbouwwoningen aangemeld op NieuwWonen Nijmegen. Dit heeft als voordeel dat je jezelf niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op verschillende projectwebsites hoeft in te schrijven om het aanbod tot je te kunnen nemen. Daarnaast biedt NieuwWonen Nijmegen jou de mogelijkheid om snel informatie te ontvangen over projecten waar jij interesse in hebt.


De NVM Nieuwbouwspecialisten die zijn aangesloten bij NieuwWonen Nijmegen zijn:
  • Hans Janssen Garantiemakelaars

  • Makelaardij Twan Poels

Het nieuwbouwaanbod verzameld op één website
   NieuwWonen Nijmegen: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod

   NieuwWonen Nijmegen helpt jou gericht te zoeken

   Als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning wil je natuurlijk efficiënt te werk gaan. NieuwWonen Nijmegen maakt het daarom mogelijk om gericht te zoeken. Als je je woonwensen invult, geef je aan op welke locatie in Nijmegen je een nieuwbouwhuis wil kopen of huren en naar wat voor type woning je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een vrijstaande woning met tuin of een appartement met balkon en prachtig uitzicht? Ook de gewenste oppervlakte, indeling en prijsklasse van jouw ideale nieuwbouwwoning vul je natuurlijk in. 


   Het grote voordeel hiervan is dat je als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die op jouw wensen aansluiten. Je voorkomt hiermee dat nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen je ontglippen. Bovendien kun je snel actie ondernemen. Dit is belangrijk in een stad als Nijmegen waar veel vraag is naar nieuwbouw. 


   Wil je er zeker van zijn dat het belangrijkste nieuwbouwnieuws uit de regio Nijmegen jou niet ontgaat? Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief en ons volg op sociale media zoals Facebook en Instagram.

   De voordelen van NieuwWonen Nijmegen op een rij

   Compleet overzicht.  NieuwWonen Nijmegen biedt een duidelijk overzicht van het nieuwbouwaanbod in Nijmegen en omstreken.

   Uitgebreide projectinformatie. Per project worden de kenmerken en type woningen beschreven. Ook krijg je een overzicht te zien van de voorzieningen in de buurt. 

   Gevarieerd aanbod. Van moderne starterswoningen tot studio’s in het centrum en van luxe appartementen met dakterras tot stijlvolle herenhuizen in een groene omgeving: op NieuwWonen Nijmegen staan verschillende woningtypen in diverse prijsklassen. En niet alleen koopwoningen, maar ook huurwoningen.

   Als eerste op de hoogte. Door je in te schrijven op NieuwWonen Nijmegen ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe nieuwbouwprojecten, plannen voor de toekomst en overige ontwikkelingen rondom nieuwbouw in Nijmegen.  

   NieuwWonen Nijmegen laat jouw nieuwbouwwens in vervulling gaan

   Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Ook dan biedt NieuwWonen Nijmegen mogelijkheden. NieuwWonen Nijmegen wil samen met de gemeente en ontwikkelaars toekomstige nieuwbouwprojecten beter laten aansluiten op jouw woonwensen.

   Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht bij de gemeente, provincie en projectontwikkelaars. Door je woonwensen in te vullen, heb je zelf dus invloed op de nieuwbouwontwikkelingen in jouw eigen woonomgeving. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Nijmegen veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

   Start jouw zoektocht op NieuwWonen Nijmegen

   Je kunt vast niet wachten om jouw zoektocht naar een nieuwbouwwoning in Nijmegen te starten. Vergeet niet om eerst je woonwensen op NieuwWonen Nijmegen in te vullen, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van nieuwbouwprojecten in Nijmegen die hierop aansluiten.