Nieuwbouw in Gemeente Mill en Sint Hubert

Mill en Sint Hubert is een kleine gemeente in de regio Noordoost-Brabant en daarbinnen onderdeel van de streek het Land van Cuijk. De gemeente bestaat uit de hoofdplaats Mill en de dorpen Wilbertoord, Langenboom en Sint Hubert. Daarnaast zijn er de buurtschappen Borneo, Bruggen, De Berg, De Boer, De Dellen, De Gagel, De Hoef, Heihoek (deels), Meeren, Molengat en Zuid Carolina. In de gemeente wonen ca. 10.800 inwoners.


Noordoost-Brabant heeft al jaren een stevige voet aan de grond in de bedrijfstak van agrifood en in andere aanverwante takken van sport zoals logistiek, gezondheid, maakindustrie en bouw. De gemeente Mill en Sint Hubert kent ruim 1000 bedrijfsvestigingen. Dat samen met het goed ontwikkelde toerisme in de regio en de nabijgelegen steden bieden volop kans om een perfecte balans van mooi wonen, werken en leren te realiseren.

De steden Nijmegen, Den Bosch en Oss zijn goed bereikbaar. In het nabijgelegen Cuijk is een NS-Station en Arriva verzorgt de verschillende buslijnen. Maar ook de luchthaven Weeze in Duitsland ligt slechts op een half uur rijden afstand.

Afbeelding via Wikipedia: https://goo.gl/EyZNb5
Lees verder...

Gemeente
West Maas en Waal

Inwoners
10.821

ABONNEREN OP NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Gemeente Mill en Sint Hubert