Nieuwbouw in Gemeente Sint Anthonis

De prachtige gemeente Sint Anthonis (in lokaal dialect Sint Tunnis) bestaat naast de gelijknamige hoofdplaats uit de dorpen Landhorst, Ledeacker, Oploo, Stevensbeek, Wanroij en Westerbeek. De gemeente is de perfcte plek als je op zoek bent naar rust en ruimte voor je gezin. De ca. 11.500 inwoners beschikken gemiddeld over bijna een hectare per persoon!


De gemeente voorziet in de wens van steeds meer Nederlanders om de drukte van de stad te ontvluchten. In Sint Anthonis is ruimte om te wonen en leven. Er zijn projecten voor verschillende doelgroepen: van starters tot senioren en alles daar tussenin. De levensruimte is terug te vinden in de naadloze aansluiting van natuur en agrarisch gebied.

Noordoost-Brabant heeft al jaren een stevige voet aan de grond in de bedrijfstak van agrifood wereld en in andere aanverwante takken van sport zoals logistiek, gezondheid, maakindustrie en bouw. Sint Anthonis ligt op 20 minuten van de mooie stad Nijmegen en ook de luchthaven van Weeze (Duitsland) ligt op de spreekwoordelijke steenworp afstand.

Afbeelding via Wikipedia: https://goo.gl/ER8ZWQ
Lees verder...

Gemeente
Sint Anthonis

Inwoners
11.585

ABONNEREN OP NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Gemeente Sint Anthonis