Koopprijs

Van € 432.900

Aantal woningen

1 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

136 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
249 m2
Inhoud
521 m3

Omschrijving

Emaille
Hoekwoning

Zie jij jezelf al thuiskomen in deze extra ruime hoekwoning? Het witte keimwerk, de raamluiken en de dwarskap geven de woning een aansprekende uitstraling. Je auto kun je kwijt op de parkeerplek op eigen terrein en optioneel kun je ook kiezen voor een geïsoleerde, gemetselde berging.

Indeling:
Via de entree kom je binnen in de hal. Vanuit de keuken aan de achterzijde kijk je mooi uit over de fijne achtertuin gelegen op het zuidwesten. Het woongedeelte ligt aan de voorkant en kijkt mooi uit over het groen aan de overkant.

De 3 slaapkamers op de eerste verdieping zijn lekker ruim. Ook vind je hier de badkamer, deze is voorzien van een toilet, inloopdouche en een wastafel.

Wat zijn je wensen voor de tweede verdieping? Een hobby- of werkkamer, extra slaapkamer of logeerkamer? Door de dwarskap heb je extra veel ruimte voor de inrichting van jouw wensen: ideaal!

Lees verder...
Bnr.
Reset
46 Vallei van Milsbèk fase 2 | Hoekwoning | Emaille € 432.900

Vallei van Milsbèk fase 2 | Hoekwoning | Emaille

Bouwnummer 46 - € 432.900

Onder optie

136 m2 woonoppervlakte

249 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vallei van Milsbèk fase 2 | Hoekwoning | Emaille in het project Vallei van Milsbèk fase 2

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.