Vallei van Milsbèk fase 2 | Tussenwoning | Chamotte, Bouwnummer 61

Koopprijs

€ 359.900

Woonoppervlakte

123 m2

Kaveloppervlak

124 m2

Omschrijving

Welkom in je nieuwe thuis! Deze tussenwoningen in project Vallei van Milsbèk fase 2 bieden je alle ruimte om heerlijk te leven. Bouwnummer 44, 45, 48 en 49 hebben een grijs/bruin genuanceerde gevel met witte elementen bij de deur en ramen. Bouwnummer 61 heeft een grijs/bruin gemeleerde gevel (zonder witte elementen).

Indeling:
Zodra je door de voordeur naar binnenloopt, kom je in de hal die toegang geeft tot de woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde loop je zo de tuin in, waar je heerlijk van de rust geniet. Bouwnummer 61 heeft een zonrijke achtertuin op het zuidwesten. Bouwnummers 44, 45, 48, 49 hebben een tuin op het noordoosten.

Op de eerste verdieping tref je 3 slaapkamers en de badkamer aan. De complete badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche, wastafel en een raam.

Op de tweede verdieping kun je vierde slaapkamer, hobbykamer of andere ruimte naar wens realiseren. Ruimte en mogelijkheden genoeg! Opstelling voor warmtepomp, mechanische ventilatie, warmte terugwinningssysteem en wasmachine en -droger aanwezig.

Fase 2 bestaat uit 26 woningen met een gevarieerd woningaanbod: twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige semibungalows en (levensloopbestendige) rij- en hoekwoningen. De woningen van Vallei van Milsbèk zijn energieneutraal: goed voor het milieu en je energiekosten en het biedt extra leenmogelijkheden!

Woon je in Vallei van Milsbèk, dan vind je alle dagelijkse voorzieningen dichtbij. In het dorpscentrum vind je een gevarieerd winkelaanbod. Daarnaast heeft Milsbeek een huisartsenpraktijk en een basisschool met peuterspeelzaal, voorschoolse en buitenschoolse opvang. Grotere steden zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Bekijk de projectwebsite vallei-van-milsbek.nl voor meer informatie.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 359.900
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Bouwjaar
2024

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m2
Perceeloppervlakte
124 m2
Inhoud
451 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Warmtepomp
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Makelaardij Twan Poels

Gennep

Alice van de Burgt

Hans Janssen Makelaars

Niels Kornelis

Hans Janssen Makelaars

Vallei van Milsbèk fase 2

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vallei van Milsbèk fase 2 | Tussenwoning | Chamotte in het project Vallei van Milsbèk fase 2

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.