Hof van Nijmegen

GEÏNTERESSEERD? MAAK JE BELANGSTELLING KENBAAR VIA DE PROJECTWEBSITE EN SCHRIJF JE IN VOOR DE WONING VAN JOUW VOORKEUR.

HOF VAN NIJMEGEN - VERRASSEND WONEN VOOR JONG ÉN OUD!

Met Hof van Nijmegen krijgt het stadsdeel Dukenburg er een prachtige en groene nieuwbouwwijk bij! In totaal worden er 156 woningen gerealiseerd ten zuiden van de Van Schuylenburgweg. Verrassend centraal, met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt én met veel natuur in de directe omgeving. Iedereen zal zich in deze nieuwe wijk thuis voelen!
Het woningaanbod van Hof van Nijmegen is zeer divers, met appartementen, hoek- en tussenwoningen, zowel in het koop- als huursegment. De woningen zijn geschikt voor jonge tweeverdieners, doorstromers en gezinnen, maar ook voor alleenstaanden en ouderen is Hof van Nijmegen een prachtige plek om te wonen.

De 52 hoek- en tussenwoningen liggen in het groene hart van het plan, in verschillende blokken van 5 tot 8 woningen en met een aansprekende architectuur. De woningen zijn in de basis al voorzien van een mooie keuken en een complete badkamer (Villeroy en Boch O’Novo), die naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Ook worden de woningen opgeleverd met een Tuinklaar-cheque ter waarde van € 1.500,-. Met de vele keuzemogelijkheden binnen Tuinklaar kun jij precies kiezen voor de inrichting van jouw voorkeur. De tuin wordt aangelegd in de laatste weken van het bouwproces, zodat je bij de verhuizing met schone schoenen je woning kunt betreden!

Nog een groot voordeel is dat de woningen helemaal klaar zijn voor de toekomst. Tot 2024 worden de woningen duurzaam voorzien van wijkwarmte en vanaf 2024 worden ze verwarmd via het stadswarmtenetwerk van Dukenburg. De woningen zijn volledig voorbereid op het warmtenetwerk. Voor jou dus geen ingrijpende verbouwing om van het gas af te gaan, dit is allemaal al geregeld bij de woningen van Hof van Nijmegen!

Locatie:
Dukenburg wordt door de bewoners ook wel omschreven als ‘dorp in de grote stad’. De belangrijkste redenen: er heerst een gemoedelijke en vriendelijke sfeer en er is veel natuur te vinden. Hof van Nijmegen sluit hier perfect bij aan. Het plan kenmerkt zich door de ruimtelijke opzet en de aandacht voor natuur en water. De woningen liggen heerlijk te midden van het groen, waardoor een prettig woonklimaat en een fijn wijkgevoel ontstaat. In Hof van Nijmegen woon je letterlijk in een groen hof!

De ligging van Hof van Nijmegen is heel gunstig: alle dagelijkse voorzieningen vind je op loopafstand. Zo ligt winkelcentrum Dukenburg vlakbij. Naast een grote supermarkt, slager en bakker zijn hier nog ruim 30 andere winkels gevestigd. Ook andere voorzieningen, zoals twee basisscholen, een kinderopvang en verschillende sportverenigingen vind je in de buurt. En voor de voetballiefhebbers: het Goffertstadion ligt op maar 10 minuten fietsen. Zin in een middagje uitgebreid winkelen of dineren aan de Waalkade? Met de auto, fiets of het openbaar vervoer sta je zo in het centrum van Nijmegen.

Voorzieningen:
Hof van Nijmegen ligt in het groene stadsdeel Dukenburg en grenst aan het Douglasbos. In de directe omgeving vind je stadspark Staddijk, waar je heerlijk kunt wandelen en uitwaaien. Voor kinderen is er ook genoeg te beleven, bijvoorbeeld in de speeltuin van Staddijk. Naast veel speeltoestellen kunnen ze zich uitleven met een kabelbaan, klimtoren en waterspeelplaats. In de directe omgeving vind je nog veel meer mooie natuurgebieden, zoals het Grand Canal, de Geologenstrook, de Hatertse Vennen en recreatiegebied De Berendonck.

Wat je bestemming ook is, je komt er eenvoudig als je in Hof van Nijmegen woont. Je woont namelijk vlak bij trein- en busstation Dukenburg. Vanaf hier reis je met een sprinter of Intercity zo in de richting van bijvoorbeeld Wijchen, Arnhem of Den Bosch. Ook de ontsluiting met de auto is goed: Hof van Nijmegen ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen. Erg centraal dus!

LIV Woonbelevingscentrum Nijmegen:
Bouwtekeningen zijn op papier soms lastig te interpreteren. Dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning voor sommige mensen een ingewikkelde opgave. Als koper van een woning in Hof van Nijmegen hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Neem alvast een kijkje in woonbelevingscentrum LIV. Je vindt hier verschillende modelwoningen op ware grootte waarin je kunt rondlopen en rondkijken. De modelwoningen zijn volledig ingericht en goed te vergelijken met het woningaanbod in Hof van Nijmegen. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat en suite deuren doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met plezier woont!

In LIV vind je bovendien een 3.000 m² grote showroom vol met wooninspiratie, zodat je naar hartenlust ideeën op kunt doen voor je keuken, badkamer, vloeren, meubels en nog veel meer.
Lees verder...

Nieuws over Hof van Nijmegen

Verrassend wonen voor jong en oud | Hof van Nijmegen

De koopwoningen van het nieuwbouwproject Hof van Nijmegen zijn gewild. Inmiddels is al een deel van de woningen verkocht en staat een ander deel onder optie. Wil jij ook nog kans maken op een woning in dit project? Schrijf je dan in als reservekandidaat.

Lees verder

25 juni a.s. start verkoop Hof van Nijmegen

Hof van Nijmegen is een nieuwbouwproject in een groene wijk, waar iedereen zich thuis voelt en met alle voorzieningen van winkelcentrum Dukenburg vlakbij! De start verkoop is 25 juni a.s., dus noteer deze datum alvast in je agenda.

Lees verder

Start verkoop donderdag 25 juni a.s. | Hof van Nijmegen

Hof van Nijmegen: een nieuwbouwproject in stadsdeel Dukenburg in een groene omgeving én met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Spreekt dit jou aan? De start verkoop is 25 juni a.s.

Lees verder
Bnr.
Reset
37 Hoekwoning - type C € 359.500

Hoekwoning - type C

Bouwnummer 37 - € 359.500

Verkocht

130 m2 woonoppervlakte

272 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

54 Hoekwoning - type C € 328.000

Hoekwoning - type C

Bouwnummer 54 - € 328.000

Onder optie

130 m2 woonoppervlakte

200 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

57 Tussenwoning - type B € 279.500

Tussenwoning - type B

Bouwnummer 57 - € 279.500

Verkocht

123 m2 woonoppervlakte

124 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

58 Tussenwoning met dwarskap - type D € 289.500

Tussenwoning met dwarskap - type D

Bouwnummer 58 - € 289.500

Verkocht onder voorbehoud

124 m2 woonoppervlakte

124 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Steve Bikoplein
48 m
Bushalte Zwanenveld 10e str.
295 m
Bushalte Tolhuis 11e straat
387 m
Bushalte Zwanenveld 12e str.
440 m
Bushalte Tolhuis 10e straat
455 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Zwanenveld
785 m
Kindercentrum Broekie
1.6 km
BSO Kindercentrum Broekie
1.72 km
Prins Claus School
1.85 km
Basisschool De Wingerd
2.33 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
631 m
Douglas
724 m
KPN Winkel
733 m
Jeans Centre
757 m
T-Mobile
757 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Meyhorst
635 m
Gezondheidscentrum Lindenholt
2.01 km
Canisius-Wilhelmina (CWZ)
2.08 km
Huisartsenpost Nijmegen
2.11 km
Zuider Apotheek
3.29 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

LIV Wooncoach BV

Nijmegen

Vrijblijvend hypotheekgesprek?

Neem voor meer informatie over jouw financiële mogelijkheden contact op met:

Logo

LIV Hypotheken

  • Nijmegen
Adviesgesprek aanvragen »