Wonen op de set l Hoekwoning, Bouwnummer 19

Koopprijs

€ 439.500

Woonoppervlakte

119 m2

Kaveloppervlak

163 m2

Omschrijving

Wonen op een hoek heeft altijd iets bijzonders, zeker als je kiest voor één van deze mooie hoekwoningen! De roodbruine gevel met een donkere plint aan de onderzijde zorgt voor een bijzondere, eigentijdse uitstraling.

Bij de ruime hoekwoning voorentree kun je kiezen voor wonen aan het groen met tuin op het zuidwesten (BNR 06 of 19) of juist met een mooi uitzicht over de groene omgeving met water (BNR 27). Dit bouwnummer heeft ook de mogelijkheid voor een zij-uitbouw voor extra ruimte op de begane grond.

Met nieuwbouwproject Wonen op de Set – Take 3 komen er prachtige en duurzame woningen bij in de gewilde woonwijk Zuiderveld in Nijmegen-Noord. De woningen gaan in 2 fases in verkoop. De eerste fase bestaat uit een gevarieerd aanbod van 37 woningen, waaronder rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Zo is er voor iedere woonwens een passende woning.

De woningen hebben een eigentijdse uitstraling met bijzondere geveldetails en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Alle woningen zijn zeer energiezuinig door de zonnepanelen, aansluiting op stadswarmte en vloerverwarming.

Gunstige ligging
Vanuit Wonen op de Set vind je alle voorzieningen dichtbij: van scholen en kinderopvang tot een gevarieerd winkelaanbod. In stijl met de naam van het project vind je op 5 minuten fietsen de megabioscoop Pathé. Naast de bioscoop ligt de Lentse Plas. Dit is dé zwem-hotspot voor inwoners van Nijmegen-Noord. Je kunt hier heerlijk zwemmen of op het strandje van de zon genieten. In het zuidelijke deel van Nijmegen-Noord wordt Hart van de Waalsprong ontwikkeld: een groot winkelcentrum met veel voorzieningen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 439.500
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Hoekwoning
Bouwjaar
2024

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
119 m2
Perceeloppervlakte
163 m2
Inhoud
452 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Hans Janssen Makelaars

Nijmegen

LIV Wooncoach BV

Nijmegen

Wonen op de Set l Take 3 fase 1