Geen grap: 1 april start de verkoop van Den Elt in Ewijk

25 maart 2021

Den Elt staat voor heerlijk vrij wonen met een gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen, omliggende steden als Nijmegen én de rest van Nederland. Wil jij ruim wonen in een groene omgeving? Noteer dan de start verkoop op 1 april in je agenda. 

In nieuwbouwproject Den Elt worden 22 prachtige woningen gerealiseerd: 6 vrijstaande woningen, 10 twee-onder-één-kapwoningen (waarvan 4 XL-varianten en 4 met de mogelijkheid tot levensloopbestendigheid) en 6 levensloopbestendige (semi)bungalows! De woningen krijgen een aansprekende jaren ’30 stijl en zijn gelegen op riante percelen. Doordat de woningen zijn omringd door groen en waterpartijen, geniet je in Den Elt van een geborgen en vrij gevoel.

In de wijk vestigen zich veel jonge gezinnen en mensen die graag ruimtelijk willen wonen in een groene omgeving, met tegelijkertijd de aansluiting bij de nabijgelegen dorpskern. De wijk is ruimtelijk opgezet, met weinig doorgaand verkeer en veel groen en speelgelegenheden voor kinderen. Vanuit de wijk ben je binnen no-time in de mooie uiterwaarden, met water, graslanden en boomgaarden. Deze landelijke omgeving brengt je iedere dag rust en ontspanning, én zorgt ook nog eens voor veel sfeer en recreatiemogelijkheden.

Zie jij jezelf hier al wonen? De verkoop van de woningen start a.s. donderdag 1 april om 12:00 uur. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar