Start verkoop Lentse Pracht!

08 januari 2024

De verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject Lentse Pracht gaat op zaterdag 13 januari a.s. officieel van start in restaurant Zijdewinde aan de Waaldijk 28 in Bemmel. Je bent tussen 11:00 en 12:30 uur van harte welkom.

Loop binnen en laat je informeren. De ontwikkelaar, aannemer en wij als makelaar zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Hierbij kun je gelijk de verkoopdocumentatie en de prijslijst in ontvangst nemen. Ook wordt de inschrijving en toewijzing verder toegelicht.

Kom je ook? We ontmoeten je graag daar!

Locatie:
Restaurant Zijdewinde
Waaldijk 28 Bemmel
Voldoende parkeergelegenheid

Naast het verkoopteam is ook LIV Hypotheken aanwezig, heb jij vragen met betrekking tot het financieren van jouw droomwoning? Zij beantwoorden jouw vragen graag. 

Ben je niet in de gelegenheid om naar de fysieke start verkoop te komen? Vanaf 13 januari 2024 13:00 uur staat de verkoopinformatie ook op de projectwebsite.

Inschrijving pre-sale
Je kunt je nog tot woensdag 10 januari 10:00 uur inschrijven voor de pre-sale op de projectwebsite. Een voorinschrijving geeft je voorrang bij de definitieve inschrijving! Let op, je dient je bij de definitieve start verkoop nogmaals officieel in te schrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) te bevestigen.

Mochten er nog vragen zijn, neem contact met ons op en wij beantwoorden deze graag voor je!

T 024 – 6 790 921
E nieuwbouw@hansjanssen.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lentse Pracht?

Bekijk ook het project Lentse Pracht

In verkoop
custom media
Meer informatie

Lentse Pracht

Nijmegen

148m - 190m woonoppervlakte
€ 644.000 tot € 899.000