Nieuwbouwproject Bosrijk - Mariëndaal in Velp NB gaat na de zomer van start

25 juni 2024

Dit unieke nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op het bosrijke domein van het klooster Mariëndaal, een van de groenste plekken rondom Velp en Grave. Met respect voor de natuur transformeert deze locatie in een mooie nieuwe woonwijk.

Bosrijk Mariëndaal biedt een divers woningaanbod met 54 koopwoningen. De woningen variëren van vrijstaande woningen tot twee-onder-een-kapwoningen, rij- en hoekwoningen en patiowoningen. Daarmee is het project geschikt voor alle doelgroepen.

Het plan voor Bosrijk Mariëndaal is doordacht en gericht op het creëren van een harmonieuze woonomgeving. De bestaande groenstructuur met veel laag groen en robuuste boomlanen blijft behouden. Tussen deze lanen ontstaan zogenaamde boskamers, elk met een eigen identiteit en een beperkt aantal woningen. Deze boskamers bieden een perfecte plek om te recreëren en elkaar te ontmoeten, grenzend aan de achtertuinen van de woningen.

Bosrijk Mariëndaal ligt op fietsafstand van het centrum van Grave, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot alle voorzieningen. Daarnaast liggen verschillende mooie natuurgebieden in de buurt, wat het project bijzonder aantrekkelijk maakt voor natuurliefhebbers.

De verkoop gaat naar verwachting na de zomer van start.

Heb jij interesse?
Schrijf je in via de projectwebsite en zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Mocht je op dit moment nog vragen hebben dan kun je contact opnemen via nieuwbouw@hansjanssen.nl of 024 - 6 790 921, wij helpen je graag!

Voorbereiden? 
Wil jij je verder voorbereiden op de start verkoop? Met een financieringsbelofte, opgesteld door een erkend financieel adviseur, vergroot je je kansen op het verkrijgen van jouw droomwoning. Voor deskundig advies over het financieren van een nieuwbouwhypotheek ben je bij LIV Hypotheken & Verzekeringen aan het juiste adres. Dankzij hun ruime ervaring specifiek met nieuwbouwhypotheken kunnen zij je als geen ander van passend advies voorzien.

Vraag hier direct een financieringsbelofte aan.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom In voorbereiding: Bosrijk Mariëndaal?

Bekijk ook het project In voorbereiding: Bosrijk Mariëndaal

Toekomstig
custom media
Meer informatie

In voorbereiding: Bosrijk Mariëndaal

Velp

99m - 156m woonoppervlakte
€ 360.000 tot € 699.000