Roodhekkenpas-West Druten update juni 2024

06 juni 2024

Naar verwachting wordt het definitieve bestemmingsplan eind juni 2024 vastgesteld en kunnen de woningen na de zomer in verkoop worden gebracht!

Goed nieuws: op dinsdag 14 mei 2024 heeft het college burgemeesters en wethouders een positief besluit genomen over het bestemmingsplan van Roodhekkenpas-West in Druten. De verwachting is dat eind juni het definitieve bestemmingsplan wordt vastgesteld.

Zodra het bestemmingsplan definitief is zullen de woningen spoedig in verkoop gaan. Wanneer de verkoop start worden de definitieve prijzen bekend gemaakt en worden de verkoopstukken online gedeeld via de projectwebsite. Je kunt je nog steeds voorinschrijven op de bouwnummers van jouw keuze. Zet je voorkeuren in je account en mis niks van het verkoopproces. Zo blijf je optimaal betrokken. Tijdens het verkoopproces wordt er bij de toewijzing van de woningen ook rekening gehouden met het moment van voorinschrijven. 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.

Liever eerst nog advies over je financiële mogelijkheden? Neem dan contact op met LIV hypotheken & verzekeringen en laat je hierover adviseren door jouw hypotheekadviseur. Onze collega’s van LIV Hypotheken & Verzekeringen zijn gespecialiseerd in de aankoop van een nieuwbouwwoning en staan altijd voor je klaar.

Vragen?
Heb je op dit moment nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 024 - 6 790 921 of via nieuwbouw@hansjanssen.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom In voorbereiding: Roodhekkenpas-West?

Bekijk ook het project In voorbereiding: Roodhekkenpas-West