25 juni a.s. start verkoop Hof van Nijmegen

20 mei 2020

Hof van Nijmegen is een nieuwbouwproject in een groene wijk, waar iedereen zich thuis voelt en met alle voorzieningen van winkelcentrum Dukenburg vlakbij! De start verkoop is 25 juni a.s., dus noteer deze datum alvast in je agenda.

In het stadsdeel Dukenburg wordt ten zuiden van de Van Schuylenburgerweg een nieuwe, unieke woonwijk ontwikkeld. De wijk is ruim opgezet en kenmerkend voor Hof van Nijmegen is het vele groen, zowel in als rondom de wijk. Hof van Nijmegen bestaat uit 150 woningen. Er komen 66 koopwoningen (rij- en hoekwoningen), 62 sociale huurwoningen (appartementen, rij- en hoekwoningen) en 28 vrije sector huurwoningen (rij- en hoekwoningen). Door deze diversiteit aan woningtypen is de buurt geschikt voor iedereen: starters, gezinnen, alleenstaanden en ouderen. Nog een voordeel: de woningen zijn duurzaam en worden elektrisch verwarmd.

En de locatie? Die is ideaal; alle dagelijkse voorzieningen zijn op loopafstand. Zo is winkelcentrum Dukenburg (met ruim 30 winkels) vlakbij en zijn er verschillende sportverenigingen en een basisschool te vinden rondom deze nieuwe wijk. Verder reis je vanaf trein- en busstation Dukenburg binnen de kortste keren naar steden als Arnhem en Den Bosch.

De verkoop van de woningen in dit project start op donderdag 25 juni a.s. Inschrijven is mogelijk via de projectwebsite. Hier kun je ook de kavelkaart bekijken, waarop de indeling van het plan en de locatie van de verschillende woningtypes staan weergegeven.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Nijmegen?

Bekijk ook het project Hof van Nijmegen