3, 2, 1 action! Voortgang Wonen op de Set - take 3

14 juni 2023

Afgelopen week heeft de toewijzing van de 37 woningen plaatsgevonden. De belangstelling was groot en op dit moment zijn alle woningen onder optie! Toch nog kans maken? Schrijf je dan in via de projectwebsite als reserve kandidaat.

Donderdagavond 1 juni stond LIV Woonbelevingscentrum in het teken van Wonen op de Set - Take 3. Vele enthousiaste mensen zijn deze avond, onder het genot van een hapje en drankje, geïnformeerd door de makelaars, financieel adviseur en projectontwikkelaar. Een avond waarbij iedereen nóg enthousiaster de deur uit is gegaan.

Afgelopen week heeft de toewijzing van de 37 woningen plaatsgevonden. De belangstelling was groot en alle woningen zijn op dit moment onder optie. Vanaf deze week starten de makelaars met de verkoopgesprekken.

Is dit project je helaas te laat onder ogen gekomen, maar heb je wel interesse? Schrijf je in via de projectwebsite en geef je voorkeur(en) door. Mocht er iemand afvallen dan word je als reserve kandidaat meegenomen óf wie weet staat jouw huis straks in de volgende fase!

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Wonen op de Set l Take 3 fase 1

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Wonen op de Set l Take 3 fase 1

Nijmegen

91m - 193m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 754.500