De Roting II, Wanroij: wonen dicht bij de natuur

26 juni 2021

Wil jij wonen op een plek die wordt omringd door natuur? Met prachtige staatsbossen, Molenheide en de landgoederen Bronlaak en De Bunthorst vrijwel in je achtertuin? En op steenworp afstand van de stad? Dan is het project De Roting II in Wanroij wat voor jou!

In De Roting II komen in totaal 32 woningen in diverse woningtypes. Maar liefst 8 levensloopbestendige woningen, 12 rij- en hoekwoningen, 4 basis tweekappers en 8 luxe tweekappers zien er binnenkort het levenslicht (koopsommen van € 269.500,- tot € 459.000,- v.o.n.). De woningen sluiten aan op de vroeger gerealiseerde wijk Roting I, maar krijgen wel een geheel eigen en fris karakter. Hierdoor wordt de dorpse en kleinschalige architectuur van het project versterkt. Ook de ruime kavels en het groene karakter van de wijk dragen hier aan bij, waardoor deze nieuwe wijk straks naadloos aansluit op de natuurrijke omgeving.

Schrijf je nu in!
Past dit project helemaal bij jouw woonwensen? Dan kun je je direct inschrijven voor één van de nog beschikbare tweekappers of patiowoningen. De verkoop van De Roting II is namelijk al gestart. Neem bij interesse contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Roting II?

Bekijk ook het project Roting II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Roting II

Wanroij

2 woningen beschikbaar
108m - 161m woonoppervlakte
€ 269.500 tot € 459.000